Képzés » Kurzusok » Gasztronómiai kurzus

 

 

 

 

Azoknak a háziasszonyok szeretnénk segíteni, akiknek nem volt lehetőségük a nagyszülőktől, szülőktől megtanulni a sütés,főzés fortélyait. Nagyanyáink nagyon változatosan és egészségesen főztek.

 

Nagyon sok zöldség, gabona és tészta ételt készítetek. Kevés húst ettek főleg szárnyasokat, nyulat, galambot,birkát.

Marhahúst is keveset disznóhúst pedig csak a téli időszakban.

 

A gasztronómiai programokon megtanulhatják a hagyományos ételek készítését, a tésztagyúrást, kenyérdagasztást, kalácssütést.    

 

Megismerkedhetnek a fűszer és gyógynövényekkel azok gyűjtésével, szárításával ,tárolásával, és hogy hogyan használhatják a háztartásokban.

 Ha ezeket megtanulja, utána felveheti a versenyt bármely reform konyhával.

 

Elérhetőségeink



E-mail: vaskalyha@freemail.hu

Legfrissebb képeink

image image image image image image Galéria megnyitása...